Your first subject - Page 2

Share| .


honey, keep my secrets well
avatar
Admin

Hozzászólások száma :
12
Join date :
2017. Nov. 08.
Tartózkodási hely :
「 Neverland
Job/hobbies :
「 Help to people
Humor :
「 Try it

Témanyitás₰ Tárgy: Re: Your first subject ₰ Hétf. Nov. 27, 2017 8:09 pm
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
Zack && Pandora

Ma is rengetegen látogattak el „szerény” kis múzeumunkba, és még egyszer annyian maradtak ma is sajnos hoppon. A nyarak már csak ilyenek, hogy aki nem foglal előre, annak ki kell állnia a sort, ami eléggé hosszú és kacskaringós szokott lenni, hiszen a tér tele van kíváncsi turistákkal, amit én sose bántam és legszívesebben mindig mindenkit beengednék, de nem lehetséges. Nem lenne se biztonságos, se élvezhető akkor a hely se. A túlzott tömegben nem látni semmit se, mozdulni se lehet és félő lenne, hogy a drága műkincsek is megsérülnének. Azt is tudom, hogy ma apámmal kellene vacsoráznom, mert még mindig nem tett le a tervéről. Pontosan tudom, hogy amiatt akar velem enni, hogy újra felhozza azt mennyivel jobb lenne az, ha átvenném a céget tőle. Sokkal jobb munka lenne, nekem valóbb és társai, de én nem akarom. Szeretek itt lenni, elveszni a történelemben.
Egykoron rendőr akartam lenni és az is lett belőlem, még kicsit több, mint két éve meg nem haltam és Jasmine Fisher már csak egy fénykép lett mindenkinél, vagy csak egy emlék a szívekben, a fejekben, ha egyáltalán emlékeznek rám. Most pedig mindenki Pandora-nak hisz, de én még mindig nem teljesen tudtam megszokni az új életemet, nem csak azt, hogy hirtelen egy mágnás családban találtam magam, hanem az új kinézetemet se. Régebben szőke és kék szemű voltam, de most? Szerintem elég csak megnézni és eléggé hamar kiderül, hogy totálisan az egykori énem ellentéte lettem, de leginkább azt nem értettem, hogy miként lehetséges ez. Miként lehetséges az, hogy meghalsz és utána egy másik testben térsz magadhoz.
Gondolataimból az asztali telefonom csörgése rángatott ki. Riadtan és sietve pillantottam körbe az irodámban, amikor is rájöttem, hogy a telefonom szól. Sietve vettem fel, hiszen megérkeztek a rendőrök is, akiket a biztonságiak mellé kértek, hogy részt vegyek egy-két kiállítási darab cseréjénél és utána a szállításánál is, hiszen van olyan, ami a raktárba kerül, de az egyik Versailles-i kastélyba kellene megérkeznie, ha már annyit tárgyaltunk róla. Sietve pillantok a kezemen lévő karórára. Még fél óra van zárásig, de legalább időben megkapja mindenki az útbaigazítást és akkor talán időben végzünk ezzel. Sietve mondom a telefonba, hogy engedjék be őket és kísérjék az irodám irányába. Mély levegőt veszek, hiszen nem mindig könnyű eljátszanom azt a nőt, aki vagyok, de közben legalább részben önmagam is lehetek. Sietve állok fel, majd a mobiltelefonomat felkapva elindulok én is elébük, hiszen nem fogok ölbe tett kézzel várni. Egy-két embernek mosolyogva köszönök, akiket ismerek, majd az egyik főteremben meg is pillantom a közeledő alakokat.
- Jó estét, Pandora Fournier vagyok! – nyújtom ki a kezemet a rendőrnek, akit küldtek és mélyen legbelül kicsit megkönnyebbülök, hogy nem a régi nevemet mondtam, de aztán jön a felismerés is, hogy ismerem őt. A „húgom” miatt kellett már bemennem őrsre, hogy „anyáék” ne tudják meg.
- Monsieur Corman, ugye? – inkább a nevén szólítottam és remélhetőleg jól is rémlett, de a rangjában már nem lettem volna biztos, hogy pontosan ki is a rendőrségen. De alig, hogy feltettem a kérdést három fura alak lépett be a terembe, majd a következő pillanatban egy-egy fegyvert rántottak elő és mellé még egy-egy túszt is bezsebeltek. Legszívesebben nekik rontottam volna, de úgy kellett emlékeztetnem magam arra, hogy többé már nem vagyok rendőr.
- Hölgyeim és uraim, ne tegyenek ostobaságot és akkor nem fog senkinek se baja esni! Ez egy rablás, ha eddig nem jöttek volna rá és a fegyvereink se játékfegyverek. – a szemléltetés kedvéért még lőtt is egyet az ostobája, de balszerencsére eltalálta az egyik képet, mire a riasztó beindult, az pedig nem volt kérdés, hogy ezek után tuti fel fognak pörögni az események és a hidegfejűségnek hamar vége lesz. Azt meg csak remélni tudtam, hogy nem fognak rájönni arra, hogy a szajrén kívül akár még jobb zsákmányt is ejthetnek azzal, ha a helyi mágnás család egyik tagját elkapják és utána zsarolják a családot.  

■ ■  Remélem kezdésnek jó lesz.  :nyau: ■ ■credit


_________________
i don't live in darkness
darkness lives in me
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://anotherwaytodream.hungarianforum.net
Vendég
honey, keep my secrets well
Vendég


Témanyitás₰ Tárgy: Re: Your first subject ₰ Szomb. Jan. 20, 2018 12:27 pm
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


Vissza az elejére Go down

Your first subject
2 / 2 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: